Turvallinen Ravintola Pastis - Tervetuloa

Me huolehdimme Sinusta koko vierailusi ajan


Siisteys ja hygienia ovat olleet meille aina ensiarvoisen tärkeää ravintolassamme, muuttuneista olosuhteista johtuen erityisesti. Pidämme turvallisen etäisyyden Teihin, vieraisiimme. Toivomme myös, että huomioitte omasta etäisyydestänne muihin vieraisiimme ja henkilökuntaamme. Ettehän tule vieraaksemme, jos teillä on flunssan oireita tai epäilette altistuneenne koronavirukselle.

Tänä vuonna ei mennä Pariisiin vaan Pastikseen!


Pöydän varaaminen
Voit varata pöydän joko nettisivuiltamme osoitteesta www.pastis.fi tai soittamalla ravintolaamme +358 300 472 336. Varaamme Teille aikaa herkutteluun aina 2.5 tuntia.

Saapuminen
Tällä hetkellä meillä ei ole odottelutilaa, joten saavuthan täsmällisesti varauksesi puitteissa. Saapuessanne ravintolaan pyydämme Teitä esittämään koronapassin sekä tarvittaessa henkilötodistuksen. Koronapassin skannauksessa käytämme THL:n hyväksymää ohjelmaa, joka ei kerää dataa asiakkaasta. Aplikaatio näyttää joko vihreää tai punaista riippuen, onko passi voimassa vai ei. Pyydämme myös noudattamaan sisälle tultaessa turvavälejä: jos ravintolassa on jonoa, niin odotattehan hetken ravintolan ulkopuolella.

Hovimestarimme löytää varauksenne nimellänne, jonka jälkeen ohjaamme teidät naulakon kautta juuri Teitä varten valmisteltuun pöytään. Lisäksi kerromme, mistä mahdollisuus käsienpesuun löytyy. Pöydässä on saapuessanne käsien desifiointiainetta, jotta voitte puhdistaa kätenne.

Vaatesäilytys
Saapuessanne ohjaamme teidät naulakon luokse, jonne voitte ripustaa takkinne itse.

Illallisen aikana
Tarjoilemme teille ruoat ja viinit korkeaa hygieniatasoa noudattaen. Viinistä ja ruoasta kertoessa säilytämme teihin turvallisen etäisyyden.

Muistattehan käyttää turvavälejä myös käydessänne saniteettitiloissa. Varmistamme wc-tilojen ja ovenkahvojen puhtauden säännöllisesti.

Maksaminen
Maksaessa suosittelemme käyttämään lähi- tai mobiilimaksua. Meille käy kaikki yleisimmät luottokortit.

Lähteminen
Tilaamme teille taksin niin toivoessanne ravintolan edustalle.

 

Le Petit Pastis kabinetti.

TAKE AWAY JA CATERING


Take Away
Jatkamme edelleen TakeAwayta ravintolastamme, jotta voitte nauttia halutessanne ruokia turvallisesti kotona. Tilaattehan ruoat etukäteen puhelimitse, jottei odotusaika veny turhan pitkäksi. Ruokia noutaessa toivomme Teiltä etäisyyden pitämistä muihin vieraisiimme ja henkilökuntaamme. Olemme järjestäneet mahdollisuuden odottaa valmistuvia ruokia  myös ravintolamme ulkopuolella.

Private Dining
Meillä on mahdollisuus nauttia illallista omassa kabinetissa Le Petit Pastiksessa. Le Petit Pastikseen voimme ottaa vieraaksemme maksimissaan 15 henkilön seurueen. Kabinetissa löytyvät omat saniteettitilat ja oma sisäänkäynti.

Halutessanne voitte tilata meidät myös kotiinne. Räätälöimme toiveidenne mukaisen illalliskokonaisuuden, valmistamme ja tarjoilemme sen kotonanne. Pyydä tarjous sähköpostitse varaukset@pastis.fi.