Pastiksen riistaviikot 2019


Pastiksen herkullisia riistaviikkoja vietetään jälleen 1.-26.10.

Jokaiselle viikolle on oma syksyisistä mauista koostuva menunsa hintaan 57€.

Varaa pöytäsi tästä!

 

viikko 40

Kermaista tattikeittoa ja omenaa

Creamy cep soup with apple

***

Haudutettua villisianniskaa, punakaalia ja pihlajanmarjakastiketta

Tender braised wild boar neck with red cabbage and rowanberry sauce

***

Karpaloclafoutis ja valkosuklaajäätelöä

Cranberry clafoutis with white chocolate ice cream

 

viikko 41

Hirvicarpaccio ja katajanmarjakreemiä

Venison carpaccio with juniper créme

***

Pastiksen jänis-ragout taikinakuorella

Rabbit ragout a´la Pastis topped with pastry

***

Hasselpähkinämoussea, bitter-suklaata ja hillottuja käpyjä

Hazelnut mousse with bitter chocolate and pinecone chutney

 

Viikko 42

Kylmäsavustettua siikaa, pikkelöityjä torvisieniä ja juuripersiljakreemiä

Cold smoked white fish with pickled black trumpet mushrooms and root parsley créme

***

Kyyhkyä Bressestä, metsäsieniravioleja ja tryffelikastiketta

Dove from Brest with forest mushroom ravioli and truffle sauce

***

Pihlajanmarjaposset ja maitosuklaata

Rowanberry posset with milk chocolate

 

viikko 43

Tryffeliravioleja ja kirkasta lintuconsommea

Truffle ravioli with fowl consommé

***

Paistettua hirvenpaahtopaistia, omena-selleripyrettä ja tummaa riistakastiketta

Venison roast with apple and celeriac puré, dark game sauce

***

Vaniljalla maustettu créme brûlèe ja tyrnisorbettia

Créme Brûlè with vanilla and buckthorn sorbet