Pastiksen joululounaat 29.11.-22.12.


Pastiksen ranskalainen joululounas 

Vuoden viimeiset viikot Pastiksen lounaalla saadaan nauttia suussa sulavia makuja viikoittain vaihtuvien joululounasmenujen muodossa: kolmen ruokalajin kokonaisuus 49€/ ruokailija. Tutustu herkkuihin tästä alta:

vko 48 (ti 29.11.- pe 2.12.)

Hummeribisque ja briossia
Lobster bisque with brioche
***
Paistettua ankanrintaa ja tummaa kirsikkakastiketta
Fried breast of duck with cherry sauce
***
Maustekakkua ja pistaasikreemiä
Spice cake with pistachio créme

49€/hlö/pers.

vko 49 (ke 7.12.- pe 9.12.)

Karitsan paahtopaistia ja piparjuurikreemiä
Roast beef of lamb with horseradish créme
***
Haudutettua turskan seläkettä & beurre blanc- kastiketta
Braised codfish with beurre blanc sauce
***
Armanjakilla maustettua suklaakakkua ja luumua
Armagnac chocolate cake with plum

49€/hlö/pers.

vko 50 (ma 12.12.- pe 16.12.)

Savusiikamoussea ja porkkana-mallasleipää
Smoked whitefish mousse with carrot and malt loaf
***
Ibérico porsaan poskea, punakaalia ja talviomenaa
Cheek of Ibérico pork with red cabbage and winter apple
***
Sahrami-valkoviiniliemessä haudutettua päärynää ja tuorejuustosherbettiä
Poached pears with saffron and white wine with cream cheese sherbet

49€/hlö/pers.

vko 51 (ma 19.12.- pe 22.12.)

Rosmariinilla maustettua camembertia ja rapeaa porsaankylkeä
Camembert with rosemary and crispy pork belly
***
Paistettua peltopyyn rintaa, saksanpähkinää ja tummaa karhunvadelmakastiketta
Fried breast of partridge with walnuts and dark blackberry sauce
***
Buche de Noël

49€/hlö/pers.

 

Huomioittehan, että yli 4 hengen seurueille tarjolla on vain menukokonaisuudet. Muuten lounasaikaan saatavilla supistettu a la carte-lista. Otamme mahdolliset allergiat ja huomioon aina henkilökohtaisesti.

Pöytävarauksen voit tehdä seuraaville ajoille: 11.30-13.00 & 12.00-13.30 sekä klo 13.30 tai 14.00 alkaen.

Varaa pöytäsi tästä