Vuoden viimeiset viikot Pastiksen lounaalla saadaan nauttia suussa sulavia makuja viikoittain vaihtuvien joululounasmenujen muodossa: kolmen ruokalajin kokonaisuus 46€/ ruokailija. Tutustu herkkuihin tästä alta:
Hirvitartar, duxelles-kreemiä ja friteerattuja kapriksia
Elk tartar with duxelles créme and fried capers
***
Ankankoipiconfit ja Grand Marnier-kastiketta
Duck leg confit with Grand Marnier sauce
***
Sahramibrule ja päärynäsorbettia
Saffron brûle with pear sorbet
46,00 €
Sokerisuolattua taimenta, tilli-dijonkreemiä ja neilikkaa
Cured trout with dill and dijon créme and clove
***
Paahdettua hirven ulkofilettä ja tummaa tryffelikastiketta
Roasted elk sirloin and dark truffle sauce
***
Oliiviöljykakkua ja hunajajäätelöä
Olive oil cake with honey ice cream
46,00€
Hummeribisque ja jokirapu-fenkolisalaattia
Lobster bisque with crayfish and fennel salad
***
Anturaa Meuniere
Sole à la Meunière
***
Suklaaganache ja appelsiinia
Chocolate ganache and orange
46,00€
Huomioittehan, että tarjoilemme ainoastaan menukokonaisuuden yli 5 hengen seurueille. Muuten lounasaikaan saatavilla supistettu a la carte-lista.
Pöytävarauksen voit tehdä seuraaville ajoille: 11.30-13.00 & 12.00-13.30 sekä klo 13.30 tai 14.00 alkaen.