Pastiksen joululounaat 30.11.-22.12.


Pastiksen ranskalainen joululounas 

Vuoden viimeiset viikot Pastiksen lounaalla saadaan nauttia suussa sulavia makuja viikoittain vaihtuvien joululounasmenujen muodossa: kolmen ruokalajin kokonaisuus 46€/ ruokailija. Tutustu herkkuihin tästä alta:

Vko 48

Hirvitartar, duxelles-kreemiä ja friteerattuja kapriksia

Elk tartar with duxelles créme and fried capers

***

Ankankoipiconfit ja Grand Marnier-kastiketta

Duck leg confit with Grand Marnier sauce

***

Sahramibrule ja päärynäsorbettia

Saffron brûle with pear sorbet

46,00 €

 

Vko 49

Sokerisuolattua taimenta, tilli-dijonkreemiä ja neilikkaa

Cured trout with dill and dijon créme and clove

***

Paahdettua hirven ulkofilettä ja tummaa tryffelikastiketta

Roasted elk sirloin and dark truffle sauce

***

Oliiviöljykakkua ja hunajajäätelöä

Olive oil cake with honey ice cream

46,00€

 

Vko 50-51

Hummeribisque ja jokirapu-fenkolisalaattia

Lobster bisque with crayfish and fennel salad

***

Anturaa Meuniere

Sole à la Meunière

***

Suklaaganache ja appelsiinia

Chocolate ganache and orange

46,00€

Huomioittehan, että tarjoilemme ainoastaan menukokonaisuuden yli 5 hengen seurueille. Muuten lounasaikaan saatavilla supistettu a la carte-lista.

Pöytävarauksen voit tehdä seuraaville ajoille: 11.30-13.00 & 12.00-13.30 sekä klo 13.30 tai 14.00 alkaen.

Varaa pöytäsi tästä