Pastiksen sydän on sen ranskalainen keittiö. Ruokafilosofia nojaa klassisiin maalaisranskalaisiin herkkuihin, jotka jättävät muistijäljen. À la carte -listaltamme löytyvät asiakkaidemme ikisuosikit sekä ruokasesonkien ja upeiden raaka-aineiden innoittamat vaihtuvat herkkupalat.

Pastiksen palkittu viinilista on ravintolan ylpeyden aihe! Viinilistaltamme löytyy eurooppalaiset klassikkoviinit, pienituottajien erikoisherkut, modernit tulevat ’klassikot’ ja upeat vuosikertaerikoisuudet, joista moni viiniystävä unelmoi.

 

 

LOUNAS

Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3 ruokalajin Menu du Jourista!

Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun.

Lounas tarjolla ti-pe 11.30-16.00 (viimeiset varaukset 15.00) välisenä aikana.

Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruoasta 35 € kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Otamme mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon ja pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Menukokonaisuuden lisäksi tarjolla on klassikkoannoksia täydentämään lounaan herkkuja.

TERVETULOA!

 

MENU DU JOUR

Siikaa, vermuttia ja retiisiä 
***

Fricassée de poulet

***

Maitosuklaa-parfait ja mansikkasherbettiä

35 €

KLASSIKOT

Roquefortilla gratinoidut Pastiksen etanat
15 €
 
Pastiksen tartar, keltuaista ja dijonnaise
16 €
 
Charcuterie, marinoituja oliiveja ja cornichons
16 €
 
Croque Monsieur / Madame & salaattia
17 €/19 €
 
Päivän kala
31 €
 
Grillattu naudan dry-aged entrecôte ja Café de Pastis -voi
35 €
 
 

MENU DU CHEF

Päivän neljän ruokalajin Menu du Chef

59 €

Sommelierin viinisuositukset menulle

 

49 €

KLASSIKOT

Roquefortilla gratinoidut Pastiksen etanat

15 €

Pastiksen tartar, keltuaista ja dijonnaise

16 €

Charcuterie, marinoituja oliiveja ja cornichons

 16 €

Croque Monsieur/ Madame & salaattia

17 € / 19 €

ALKURUUAT

Paistettuja sammakonreisiä pistoulla

 16 €

Paistettu Foie Gras, briossia ja kirsikkachutney

Salade Normande à la Pastis

Haudutettua taimenta ja rakuunaa

19 €


14 €

15 €

PÄÄRUUAT

Paistettua ankan rintaa ja kurpitsapyreetä

28 €

Le puy linssejä, paistettua osterivinokasta ja piperade kastiketta

26 €

Kokonaisena kypsennetty päivän kala

31 €

Grillattu naudan dry-aged entrecôte  ja café de paris voi

35 €

Hummeri thermidor

½ 39 € / 1/1 59 €

LISUKKEET

Pastiksen tryffeliranskalaiset

Vihersalaattia ja sitruunavinaigrette

5,9 €

5,9 €

Gratinoutua kukkakaalia

5,9 €

JÄLKIRUUAT

Praline mousse leivos ja maitosuklaata

Crème caramel

Poire belle Hélène

Café gourmand

12 €

12 €

13 €

12 €

Ranskalaisia juustoja

 

 

à 6 € / 14 € (3 kpl)

 

 

 

brunssi

Pastis tarjoaa kaupungin tyylikkäimmän brunssin! Kaartinkaupungin ainoa pöytiintarjoiltu lauantaibrunssi on saatavilla klo 11.30-16.00 (viimeiset varaukset 15.00). Brunssi aloitetaan vaihtuvalla charcuterie-henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioimme menussa ja pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

 

MENU DU JOUR

Charcuterie, marinoituja oliiveja ja cornichons
***

Ankankoipea ja ratatouille 

***

Café Gourmand

35 €

KLASSIKOT

Roquefortilla gratinoidut Pastiksen etanat
15 €
 
Pastiksen tartar, keltuaista ja dijonnaise
16 €
 
Charcuterie, marinoituja oliiveja ja cornichons
16 €
 
Croque Monsieur / Madame & salaattia
17 €/19 €
 
Päivän kala
31 €
 
Grillattu naudan dry-aged entrecôte ja Café de Pastis -voi
35 €