Pastiksen sydän on sen ranskalainen keittiö. Ruokafilosofia nojaa klassisiin maalaisranskalaisiin herkkuihin, jotka jättävät muistijäljen. À la carte -listaltamme löytyvät asiakkaidemme ikisuosikit sekä ruokasesonkien ja upeiden raaka-aineiden innoittamat vaihtuvat herkkupalat.

Pastiksen palkittu viinilista on ravintolan ylpeyden aihe! Viinilistaltamme löytyy eurooppalaiset klassikkoviinit, pienituottajien erikoisherkut, modernit tulevat ’klassikot’ ja upeat vuosikertaerikoisuudet, joista moni viiniystävä unelmoi.

LOUNAS 21.3.-24.3.

Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!

Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-14.30 välisenä aikana. 

Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 34€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Otamme mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot huomioon ja pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Menukokonaisuuden lisäksi tarjolla on klassikkoannoksemme täydentämään lounaan herkkuja.

ALKURUOKA

Savulohi-uunimunakas

PÄÄRUOKA

Karitsa Wallenberg, varhaiskaalia ja Verjus-kastiketta

JÄLKIRUOKA

Café Gourmand

34€

KLASSIKOT

Roquefortilla gratinoidut Pastiksen etanat

15 €

Pastiksen tartar, keltuaista ja dijonnaise

16 €

Pastiksen sinisimpukat sahramiliemessä

15 € / 26 €

Charcuterie, marinoituja oliiveja ja cornichons

16 €

Croque Monsieur/Madame & salaattia

17 € / 19 €

KLASSIKOT

Roquefortilla gratinoidut Pastiksen etanat

15 €

Pastiksen tartar, keltuaista ja dijonnaise

16 €

Pastiksen sinisimpukat sahramiliemessä

15 € / 26 €

Charcuterie, marinoituja oliiveja ja cornichons

16 €

Croque Monsieur/Madame & salaattia

17 € / 19 €

ALKURUUAT

Pissaladiére ja versosalaattia

12 €

Haudutettu muna, guancialea ja paahdettua briochia

13 €

Paistettuja sammakonreisiä pistoulla

14 €

Paahdettua kultaotsa-ahventa, tomaatteja ja tapenadea

15 €

PÄÄRUUAT

Kaninkoipi confit, le puy-linssejä ja tryffelivinegrettiä

28 €

Täytetty viiriäinen, juuripersiljaa ja madeirakastiketta

29 €

Kokonaisena kypsennetty päivän kala

31 €

Grillattua naudan dry-aged entrecôte ja béarnaise kastiketta

34 €

Gnocchi a la Parisienne ja osterivinokasta

26 €

Hummeri thermidor

1/2 38 €
1/1 59 €

LISUKKEET

Pastiksen tryffeliranskalaiset

5,9 €

Vihersalaattia ja sitruunavinegrettiä

5,9 €

Paahdetut porkkanat rakuunavoissa

5,9 €

JÄLKIRUUAT

Créme caramel ja Pastiksella marinoituja marjoja

12 €

Mille-feuille, mascarpone kreemiä ja aprikoosia

12 €

Appelsiinilla maustettu suklaaganache ja pralinemousse

12 €

Café gourmand

12 €

Ranskalaisia juustoja

à 6 €
3 kpl 14 €

BRUNSSI 25.3.

Pastis tarjoaa kaupungin tyylikkäimmän brunssin! Kaartinkaupungin ainoa pöytiintarjoiltu lauantaibrunssi on saatavilla klo 11.30-14.00. Brunssi aloitetaan charcuterie-henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioimme menussa ja pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

ALKURUOKA

Charcuterie, marinoituja oliiveja ja cornichons

PÄÄRUOKA

Pulpo confit ja antiboise

JÄLKIRUOKA

Café Gourmand

34 €