Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkätartar, tonnikalakreemiä ja graavattua keltuaista14,5€
Savustettua juuripersiljaa ja paahdettu selleri-consommé12,5 €
Talon charcuterie16,5 €
Taimen confit, pikkelöityä myskikurpitsaa ja savustettua mätiä14,5 €
Simpukoita a'la Pastis 15,5 €
-------------------------------
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame, salaattia16,5€/17,5€
Härkätartar, tonnikalakreemiä ja graavattua keltuaista24,5 €
Paahdettua myskikurpitsaa, kastanjaa ja sienijús24,5 €
Simpukoita a'la Pastis 25,5 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala 28,5 €
Paistettua karitsansydäntä, omena-selleripyrettä ja tummaa rosmariinikastiketta26,5 €
Hummeria Thermidor ja salaattia29,5 €
Grillattu vasikan entrecôte ja Béarnaise-kastiketta29 €
Kahdelle:
Kokonaisena paahdettu ankka, kivipiiraa ja Rouennaise-kastiketta
56 €
------------------------------
DESSERT
Karhunvatukkacrémeaux ja valkosuklaata11,5 €
Mokka crème brûlée ja vuohenmaitojäätelöä11,5 €
Kirsikkafinancier ja fenkolijäätelöä11,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
RIISTAMENU VIIKKO 4257 €
Kylmäsavustettua siikaa, pikkelöityjä torvisieniä ja juuripersiljakreemiä
***
Kyyhkyä Bressestä, metsäsieniravioleja ja tryffelikastiketta
***
Pihlajanmarjaposset ja maitosuklaata
Ravintola Pastis

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 31€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle niin viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis kabinetti.

LOUNAS VIIKKO 42
Paahdettu punajuurikeitto ja pähknäcrumblea
Roasted beetroot soup with nut crumble
***
Paahdettua vasikan ulkofilettä, paprikapyrettä ja salviakastiketta
Roasted sirloin of veal with bell pepper puré and sage sauce
***
Mustikkaparfait ja lakritsi-anglaise
Blueberry parfait with licorice anglaise
31€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme. Brunssi tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

BRUNSSI vko 41
Charcuterie á la Pastis
Charcuterie á la Pastis
****
Kylmäsavustettuasiikaa ja tilli-munakokkelia
Cold smoked white fish and scrambled eggs with dill
****
Valkosuklaakakkua ja mustaherukkasorbettia
Blondie cake with blackcurrant sorbet
29,00€
Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations!

 

Varaa pöytä

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.