Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkätartar, pikkelöityä helmisipulia ja
hunaja-timjamikreemiä
14,5 €
Maa-artisokkapannacottaa ja sitruunaa 13,5 €
Hiillostettua nieriää, savustettua jogurttia ja myskikurpitsaa 15,5 €
Talon charcuterie16,5 €
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame ja salaattia16,5€/17,5€
Härkätartar, pikkelöityä helmisipulia ja
hunaja-timjamikreemiä
24,5 €
Paahdettu punajuuritartar,
osterivinokasta ja lakritsikastiketta
24,5 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala28,5 €
Yön yli haudutettua vasikanniskaa,
maa-artisokkapyrettä ja tryffelikastiketta
27,5€
Paistettua peltopyynrintaa, tattipyrettä ja
Pommeau du Normandie-kastiketta
28,5€
Ankkaa Vendeestä, mustaherukkagastrique ja rapeaa lehtikaalia 29€
DESSERT
Tarte Tatin ja calvadosjäätelöä 11,5 €
Tähtianisbrûle ja mustikkasorbettia 11,5 €
Karamelli-maitosuklaacremoux ja
punaherukkaa
11,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
Ravintola Pastis.

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 31€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme, että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle, viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis-kabinetti.

 

LOUNAS VKO 42
Paahdettua myskikurpitsaa ja parmesaania
Roasted butternutsquash with parmesan
*********
Paistettua vasikan entrecôtea ja Bearnaise-kastiketta
Fried veal entrecôte with Bearnaise
*********
Valkosuklaamoussea ja mustaherukkaa
White chocolate mousse with blackcurrant
31€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartinkaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme.

BRUNSSI
vko 41
Charcuterie a´la Pastis
****
Metsästäjänleipä
Hunter's sandwich
****
Sitruuna Creme Brûle ja marinoituja marjoja
Lemon Creme Brûle and marinated berries
29,00€
Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations!
Pastiksen charcuterie.

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.