Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut.
ENTRÉES | |
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa | 13,5 € |
Härkätartar, rakuunakreemiä ja graavattua keltuaista | 14,5 € |
Valkoista parsaa hollandaise ja paistettua osterivinokasta | 14,5 € |
Savustettua kampelaa, vihreää parsaa ja Gribiche-kastiketta | 15,5 € |
Talon charcuterie | 16,5 € |
PLATS PRINCIPAUX | |
Croque Monsieur/Madame ja salaattia | 16,5€/17,5€ |
Härkätartar, rakuunakreemiä ja graavattua keltuaista | 24,5 € |
Nizzalainen socca, brebiou-juustoa ja pinjansiemenvinaigretteä | 24,5 € |
Kokonaisena kypsennetty päivän kala | 28,5 € |
Valkoista parsaa hollandaise ja paistettua osterivinokasta | 24,5 € |
Savustettua kampelaa, vihreää parsaa ja Gribiche-kastiketta | 25,5 € |
Fasaanitournedos, kotimaista hanhenmaksaa ja huhtasieniastiketta | 28,5 € |
Grillattua härän bavettea, paahdettua kevätsipulia ja kermaista chasseur-kastiketta | 29,5 € |
DESSERT | |
Karamellibavaroise ja sitruunakreemiä | 11,5 € |
Maitosuklaabrûle ja persikkasorbettia | 11,5 € |
Raparperipiirakkaa ja vaniljajäätelöä | 11,5 € |
Petit Fours | 7,9 € |
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hilloketta | á 5 / 12€ |
Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista! Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 31€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme, että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle, viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis-kabinetti.
LOUNAS vko 16 | |
Parsakeittoa ja marinoitua parsaa Creamy asparagus soup with marinated asparagus | |
********* | |
Paistettua vasikan entrecôtea ja bearnaise-kastiketta Fried entrecôte of veal with bearnaise | |
********* | |
Bailey's bavaroise ja tyrniä Bailey's bavaroise with seabuckthorn | |
31€ |
Pastiksen lauantaibrunssi!
Pastis tarjoaa ainoana Kaartinkaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme.
Brunssi vko 16 |
Parsakeittoa ja marinoitua parsaa |
Creamy asparagus soup with marinated asparagus |
**** |
Paistettua vasikan entrecôtea ja bearnaise-kastiketta |
Fried entrecôte of veal with bearnaise |
**** |
Bailey's bavaroise ja tyrniä |
Bailey's bavaroise with seabuckthorn |
29,00€ Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations! |
Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.
Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.