Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin menussamme.

Menu


ENTRÉES
Merikrottikeittoa14,5 €
Pastiksen briossi paistetuilla metsäsienillä13 €
Pastiksen maalaispaté14 €
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa 14,50 €
Härkätartar, cornichon ja dijonnaise15,5 €
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame ja salaattia17 € / 19 €
Socca Nicoise, vuohenjuustoa ja kasviksia25,50 €
Härkätartar, cornichon ja dijonnaise 27 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala31 €
Ankankoipiconfit, savojinkaalia ja punaviinikastiketta28 €
Grillattua ibéricon abanicoa, romescoa ja sauce verte29 €
Scampi Antiboise ja parmesaanipolentaa 29 €
DESSERT
Talon suklaatryffeli5 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 6 / 14€
Oliiviöljykakkua ja jogurttisherbettiä12 €
Suklaamoussea ja kirsikoita 12 €
Päivän jälkiruoka 12 €
pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin
MENU DU CHEF
Tule nauttimaan Pastiksen herkullisesta vaihtuvasta 4rkl ruokalajin menukokonaisuudesta.

Menu du Chef 59 €
Sommelierin suositusviinit menulle 49 €
Ravintola Pastis.

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!

Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-14.30 välisenä aikana.

Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 34€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme, että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa.

Lisäksi lounasaikaan saatavilla muutamia parhaita poimintoja ala carte-listaltamme. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle, viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis-kabinetti.

 

JOULULOUNAS vko 48
Hummeribisque ja briossia
Lobster bisque with brioche
*********
Paistettua ankanrintaa ja tummaa kirsikkakastiketta
Fried breast of duck with cherry sauce
*********
Maustekakkua ja pistaasikreemiä
Spice cake with pistachio créme

49 €

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartinkaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin klo 11.30-14.00. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 34€.

Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme.

Tutustu brunssimenuseen alta:

BRUNSSI vko 47
****
Charcuterie
Pastis' charcuterie
****
Tryffelirisottoa
Truffle risotto
****
Pralinemoussea ja paahdettua kauraa
Praline crème mousseline with roasted oat

34,00€
Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations!
Pastiksen charcuterie.

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.