Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkäcarpaccio, kevätsipulikreemiä ja punajuurta14,5€
Porkkanaa Confit ja Provencen-yrttikreemiä12,5 €
Talon charcuterie16,5 €
Sokerisuolattua siikaa, paprikapyrettä ja tomaattia14,5 €
-------------------------------
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame, salaattia15,5€/16,5€
Gratinoitua hummeria, rucolapastaa ja hummerivaahtoa29,5
Kokonaisena kypsennetty päivän kala27,5 €
Brebiou-juustolla täytettyä soccaa ja hasselpähkinä-vinaigrettia23,5 €
Kokonaisena paahdettua kevätkananpoikaa, varhaiskaalia ja kirveli Beaurre blanc26,5 €
Grillattu härän Petite tender ja savuhollandaisea27,5 €
------------------------------
DESSERT
Mallaskakkua ja appelsiini-vaniljajäätelöä10,5 €
Valkosuklaapannacottaa, raparperia ja ruskeavoi-jäätelöä10,5 €
Sitruuna Bavaroise ja lakritsisorbettia10,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
PASTIKSEN PARSAT 15.4-1.6 KLO 16.30 ALKAEN
Vasikkapastramia,
marinoitua vihreää parsaa ja karhunlaukkakreemiä
15 / 26€
Valkoista parsaa,
fasaanin uppomunaa ja raparperihollandaise
16 / 27€
Paahdettua taimenta,
valkoista parsaa ja korvasienikastiketta
16 / 27€
Vaihtuva 4-ruokalajin Menu du Chef52 €
Ravintola Pastis

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 29€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle niin viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis kabinetti.

LOUNAS VIIKKO 21
Sieni-pinaattiquiche
Mushroom and spinach quiche
***
Härkä crépinette ja marja-aroniakastiketta
Beef crépinette with chokeberry sauce
***
Raparperiparfait ja ruusu-anglaise
Rhubarb parfait with rose anglaise
29€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme. Brunssi tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

BRUNSSI VIIKKO 20
Pastiksen Charcuterie
Charcuterie a'la Pastis
***
Kylmäsavustettua haukea, parsaa ja hollandaisea
Cold smoked pike with asparagus and hollandaise
***
Rommibaba ja raparperijäätelöä
Rhum baba with rhubarb ice cream
29€

 

Varaa pöytä

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.