Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Vasikkatartar, graavattua keltuaista ja Dijonaise-kreemiä14,5 €
Paahdettua tomaattia, burrataa ja pinjansiementä12,5 €
Savustettua kampelaa, Gribiche-kastiketta ja mätiä15,5 €
Talon charcuterie16,5 €
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame ja salaattia16,5€/17,5€
Vasikkatartar, graavattua keltuaista ja Dijonaise-kreemiä24,5 €
Härkäpapukroketti, yrtticouscousia ja herukanlehtikastiketta24,5 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala28,5 €
Kokonaisena paahdettua kevätkananpoikaa, grillattua porkkanaa ja rakuunavoikastiketta26,5 €
Grillattua iberico-porsaan plumaa ja choron-kastiketta28,5 €
DESSERT
Paahdettu valkosuklaaganache, limecurdia ja mustikkajäätelöä11,5 €
Vadelmapannacottaa, mascarponemoussea ja marinoituja vadelmia11,5 €
Aprikoosipiirakkaa ja amaretto-jäätelöä11,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
Ravintola Pastis.

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 31€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme, että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle, viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis-kabinetti.

 

LOUNAS
Lounaat jäävät kesätauolle ja palaavat taas 10.8. Ihanaa kesää!

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartinkaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme.

BRUNSSI
Brunssimme jää kesätauolle ja palaa jälleen 14.8.
Pastiksen charcuterie.

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.