Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Tällä hetkellä ravintolarajoituksista johtuen tarjontamme on suppeampi, mutta entistä herkullisempi. Pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin menussamme.

Menu


ENTRÉES
Hummeripannacottaa, marinoituja jokirapuja ja mehustettua tomaattia 15,5€
Porkkanaa a’la Maillard, vuohenjuustoa ja rakuuna-pistaasipistou 13,5€
Härkätartar, tryffelikreemiä ja versosalaattia 14,5€
PLATS PRINCIPAUX
Savoijinkaalifarci, mustaa tryffeliä ja sieniconsomme 24,5€
Kokonaisena kypsennetty päivän kala 28€
Grillattua härän petite tenderiä,
ruusukaalia ja salviahollandaise
28,5€
Kana-kastanjapiiras, mantelipyrettä ja tumma kanajús 25,5€
DESSERT
Sitruunapiirasta ja mascarponevaahtoa 11,50€
Valkosuklaaganache ja Pastis-vadelmasorbettia 11,50€
MENU DU PASTIS VKO 3
Hummeripannacottaa,
marinoituja jokirapuja ja mehustettua tomaattia
***
Grillattua härän petite tenderiä,
ruusukaalia ja salviahollandaise
***
Pala juustoa
***
Valkosuklaaganache ja pastis-vadelmasorbettia
Menu 55€
Viinit 44€
pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin
Ravintola Pastis.

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-14.30 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 31€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme, että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Lisäksi lounasaikaan saatavilla muutamia parhaita poimintoja ala carte-listaltamme. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle, viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis-kabinetti.

 

LOUNAS VKO 4
Hummeribisque ja marinoituja jokirapuja Lobster bisque with marinated crayfish
*********
Yön yli haudutettua häränposkea, herkkusieniä ja burgundinkastiketta
Tender braised beef cheek with champignons and sauce Bourgogne
*********
Tummasuklaaganache ja mustaherukkasorbet
Dark chocolate ganache with blackcurrant sorbet
31€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartinkaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme.

Ravintolarajoituksista johtuen brunssitarjonnassamme on viikottaisia muutoksia. Tutustu menuseen aina tästä alta:

BRUNSSI VKO 3
****
Hummeripannacottaa, marinoituja jokirapuja ja mehustettua tomaattia
Lobster pannacotta with marinated crayfish and tomato jús
****
Grillattua härän petite tenderiä,
ruusukaalia ja salviahollandaise
Grilled petite tender, brussels sprouts and sage hollandaise
****
Valkosuklaaganache ja Pastis-vadelmasorbettia
White chocolate ganache with Pastis and raspberry sorbet
29,00€
Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations!
Pastiksen charcuterie.

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.