Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15. Huomaathan että viikolla koko ruokalistamme on saatavilla aina koko päivän (ti-pe) sekä maanantaina klo 16.30 eteenpäin.

Menu


Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkätartar ja graavattua keltuaista14,5€
Punajuuricarpaccio, pecorinoa ja pinjansiemeniä12,5 €
Talon charcuterie16,5 €
Sokerisuolattua taimenta, mätiä ja tilli-dijonkreemiä14,5 €
Tryffeli Boudin Blanc, madeiralientä ja briossia14 €
Pastiksen simpukat16 €
------------------------------
Croque Monsieur/Madame, salaattia15,5€/16,5€
Härkätartar ja graavattua keltuaista23,5 €
Pastiksen simpukat25 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala27,5 €
Täytettyä seepiaa, botargaa ja vaniljalla maustettua hummerikastiketta27 €
Paahdettua juuriselleriä, kauden sieniä ja lehtikaalia23 €
Glaseerattua Iberico-porsaan niskaa ja päärynäkastiketta26,5 €
Vasikan Entrécôte ja Bearnaisekastiketta28 €
Härän Dry aged T-luupihvi ja foyot-kastikettaKahdelle 55€
------------------------------
Kurpitsapiirakkaa ja lakritsijäätelöä10,5 €
Omenaparfait ja kaneli-anglaise10,5 €
Suklaamarkiisi ja vadelmaa10,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
Viikuna-roquefortpiirasta7,5 €

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 29€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle niin viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis kabinetti.

MENU DU JOUR VIIKKO 43
Mustajuurimoussea ja paahdettua kurpitsaa
Black salsify mousse with roasted pumpkin
***
Grillattua sampea ja boullabaisse-lientä
Grilled sturgeon with boullabaisse broth
***
Tyrni-valkosuklaapannacotta
Buckthorn and white chocolate pannacotta
29 €

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen uudistunut Brunssi!
Pastis tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme. Brunssi tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

 

 

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.

Viinilista (PDF)