Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkätartar, tonnikalakreemiä ja graavattua keltuaista14,5€
Savustettua juuripersiljaa ja paahdettu selleri-consommé12,5 €
Talon charcuterie16,5 €
Taimen confit, pikkelöityä myskikurpitsaa ja savustettua mätiä14,5 €
Simpukoita a'la Pastis 15,5 €
-------------------------------
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame, salaattia16,5€/17,5€
Härkätartar, tonnikalakreemiä ja graavattua keltuaista24,5 €
Paahdettua myskikurpitsaa, kastanjaa ja sienijús24,5 €
Simpukoita a'la Pastis 25,5 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala 28,5 €
Paistettua karitsansydäntä, omena-selleripyrettä ja tummaa rosmariinikastiketta26,5 €
Täytettyä seepiaa, bottargaa ja vaniljalla maustettua hummerikastiketta28,5 €
Grillattu vasikan entrecôte ja Béarnaise-kastiketta29 €
Kahdelle:
Pyreneiden karitsankaretta, piperade ja foyot-kastiketta
58 €
------------------------------
DESSERT
Karhunvatukkacrémeaux ja valkosuklaata11,5 €
Mokka crème brûlée ja vuohenmaitojäätelöä11,5 €
Kirsikkafinancier ja fenkolijäätelöä11,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
Menu du Chef54 €
Ravintola Pastis

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta kolmen ruokalajin joululounasmenusta!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan herkullisen menukokonaisuuden hintaan 46€. Joulun alla lounasaikaan tarjoillaan ainoastaan joululounasmenua, alle kuuden hengen seurueille tarjolla myös muutamia poimintoja ala carte -listalta. Lounas tarjolla tiistaista perjantaihin klo 11.30-15.00 välisenä aikana.

LOUNAS VIIKKO 50
Paahdettua punajuurta, karamellisoitua pähkinää ja ricottaa
Roasted beetroot with caramelized nuts and ricotta
***
Paistettua hirvenpaahtopaistia, tryffelillä maustettua maa-artisokkapyrettä ja Pomerol-kastiketta
Venison roast, globe artichoke purée with truffle and Pomerol sauce
***
Marinoituja hedelmiä ja marsalajäätelöä
Marinated fruits with marsala ice cream
46€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme. Brunssi tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

BRUNSSI vko 48
Charcuterie á la Pastis
Charcuterie á la Pastis
****
Bouillabaisse ja rouillea
Bouillabaisse with rouille
****
Maapaähkinäkakkua ja vadelmaa
Peanutcake with raspberry
29,00€
Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations!

 

Varaa pöytä

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.