Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin menussamme.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa14,5 €
Lohicheviche a'la Pastis15,5 €
Endiivi-Roquefortsalaattia ja paahdettuja siemeniä13,5 €
Talon charcuterie 16,5 € / 24,5 € (kahdelle)
Härkätartar, cornichon ja dijonnaise15,5 €
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame ja salaattia17 € / 18 €
Härkätartar, cornichon ja dijonnaise 26 €
Fregula sarda-pastaa tomaatti-salviakastikkeessa ja pecorinoa25 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala28,5 €
Grillattua mangalitza-porsaan ulkofilettä, chorizo-maissipaistosta ja punaviinikastiketta28,5 €
Burgundinpataa à la Pastis27 €
Paahdettua maissikananrintaa, sieniä ja madeira-kastiketta 27 €
DESSERT
Talon suklaatryffeli5 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 14€
Punaherukkafinancier ja créme pâtissière11,5 €
Suklaapannacottaa ja vadelmaa 11,5 €
Päivän jälkiruoka 11,5 €
pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin
Ravintola Pastis.

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista! Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-14.30 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 34€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme, että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Lisäksi lounasaikaan saatavilla muutamia parhaita poimintoja ala carte-listaltamme. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle, viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis-kabinetti.

Lounaamme ovat tauolla kesätauolla 16.8. saakka.

 

LOUNAS
Lounas kesätauolla, palaa 16.8.

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartinkaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin klo 11.30-14.00. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 32€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme.

Brunssimme on kesätauolla 27.8. saakka.

BRUNSSI
****
Brunssimme on kesätauolla aina 27.8. saakka
Our brunch is on summer break until the 27th of August
Pastiksen charcuterie.

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.