Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkäcarpaccio, kevätsipulikreemiä ja punajuurta14,5€
Porkkanaa Confit ja Provencen-yrttikreemiä12,5 €
Talon charcuterie16,5 €
Sokerisuolattua siikaa, paprikapyrettä ja tomaattia14,5 €
Paahdettuja jättikatkaravunpyrstöjä, avocadoa ja kikhernettä
14,5 €
-------------------------------
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame, salaattia15,5€/16,5€
Kokonaisena paahdettua kukkakaalia ja sauce vérte 24,5 €
Paahdettuja jättikatkaravunpyrstöjä, avocadoa ja kikhernettä 28 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala 27,5 €
Pastiksen grillattua merquez-makkaraa ja tomaattisalsaa 27,5 €
Kokonaisena paahdettua kevätkananpoikaa, varhaiskaalia ja kirveli Beaurre blanc26,5 €
Grillattu härän Petite tender ja savuhollandaisea27,5 €
------------------------------
DESSERT
Mallaskakkua ja appelsiini-vaniljajäätelöä10,5 €
Valkosuklaapannacottaa, raparperia ja ruskeavoi-jäätelöä10,5 €
Sitruuna Bavaroise ja lakritsisorbettia10,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
Vaihtuva 4-ruokalajin Menu du Chef
52 €
Ravintola Pastis

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 29€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle niin viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis kabinetti.

LOUNAS VIIKKO 25
Hunajapaahdettuja kaaleja ja macadamianpähkinää
Honey roasted kales with macadamia
***
Grillattu härän flank steak ja
Béarnaise-kastiketta
Grilled beef flank steak with
Béarnaise sauce
***
Sitruunamoussea ja aprikoosisorbettia
Lemon mousse with apricot sorbet
29€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme. Brunssi tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

BRUNSSI VIIKKO 24
Pastiksen Charcuterie
Charcuterie a'la Pastis
***
Kurkkurisottoa ja parmankinkkua
Cucumber risotto with parmaham
***
Valkosuklaa-raparperimoussea
White chocolate and rhubarb mousse
29€

 

Varaa pöytä

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.