Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkäcarpaccio, kevätsipulikreemiä ja punajuurta14,5€
Porkkanaa Confit ja Provencen-yrttikreemiä12,5 €
Talon charcuterie16,5 €
Sokerisuolattua siikaa, paprikapyrettä ja tomaattia14,5 €
Fasaani-kateenkorvamakkaraa ja Madeira-lientä14,5 €
-------------------------------
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame, salaattia15,5€/16,5€
Gratinoitua hummeria, rucolapastaa ja hummerivaahtoa29,5
Kokonaisena kypsennetty päivän kala27,5 €
Brebiou-juustolla täytettyä soccaa ja hasselpähkinä-vinaigrettia23,5 €
Haudutettua vasikan niskaa ja kermaista rakuuna-Dijon-kastiketta26,5 €
Grillattu härän Petite tender ja savuhollandaisea27,5 €
------------------------------
DESSERT
Pistaasi-rommibaba ja toffeejäätelöä10,5 €
Valkosuklaapannacottaa, raparperia ja ruskeavoi-jäätelöä10,5 €
Sitruuna Bavaroise ja lakritsisorbettia10,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
PASTIKSEN PARSAT 15.4-1.6 KLO 16.30 ALKAEN
Vasikkapastramia,
marinoitua vihreää parsaa ja karhunlaukkakreemiä
15 / 26€
Valkoista parsaa,
fasaanin uppomunaa ja raparperihollandaise
16 / 27€
Paahdettua taimenta,
valkoista parsaa ja korvasienikastiketta
16 / 27€
Vaihtuva 4-ruokalajin Menu du Chef52 €
Ravintola Pastis

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 29€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle niin viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis kabinetti.

LOUNAS VIIKKO 17
Parsakeittoa ja marinoitua parsaa
Asparagus soup with marinated asparagus
***
Siika-haukiquenelleja ja sitruunaverbenakastiketta
White fish and pike quenelles with lemon verbena sauce
***
Créme brûlèe ja vanilja-appelsiinijäätelöä
Créme brûlèe with vanilla and orange ice cream
29€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme. Brunssi tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

BRUNSSI VIIKKO 16 OLEMME SULJETTUINA

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.