Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkätartar, rakuunakreemiä ja keltuaista confit14,5€
Savustettua juuripersiljaa ja paahdettu selleri-consommé12,5 €
Talon charcuterie16,5 €
Paahdettua Skrei-turskaa, mantelia ja friteerattua kukkakaalia14,5 €
Bouillabaisse a'la Pastis 15,5 €
-------------------------------
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame, salaattia16,5€/17,5€
Härkätartar, rakuunakreemiä ja keltuaista confit24,5 €
Paahdettua punajuurta, karamellisoituja cashew-pähkinöitä ja portviinikastiketta24,5 €
Bouillabaisse a'la Pastis 25,5 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala 28,5 €
Kateenkorvalla täytettyä viiriäistä, mustajuurta ja tummaa calvadoskastiketta28,5 €
Täytettyä seepiaa, bottargaa ja vaniljalla maustettua hummerikastiketta27,5 €
Härkää Wellington, maa-artisokkaa ja mustikka-gastrique29 €
Kahdelle:
Pyreneiden karitsankaretta, piperade ja foyot-kastiketta
58 €
------------------------------
DESSERT
Bergamottiposset ja aprikoosisorbettia11,5 €
Praliiniparfait ja mustaherukka-chiboust11,5 €
Kirsikkafinancier ja fenkolijäätelöä11,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
Menu du Chef54 €
Ravintola Pastis.

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 31€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle niin viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis kabinetti.

LOUNAS VIIKKO 3
Homejuusto-viikunaquiche ja versosalaattia
Cheese and fig quiche with sprout salad
***
Hirven paahtopaistia ja
kermaista pihlajanmarjakastiketta
Roasted elk with creamy rowanberry sauce
***
Tummasuklaamoussea ja
kandeerattua veriappelsiinia
Dark chocolate mousse with
candied bloodorange
31€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme. Brunssi tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

BRUNSSI vko 3
Charcuterie á la Pastis
Charcuterie á la Pastis
****
Tattirisottoa ja ankkarilletteä
Cep risotto with duck rillette
****
Créme caramel ja veriappelsiinilientä
Créme caramel with blood orange coulis
29,00€
Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations!

 

Varaa pöytä

Pastiksen charcuterie.

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.