Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkätartar, rakuunakreemiä ja graavattua keltuaista14,5 €
Valkoista parsaa hollandaise ja paistettua osterivinokasta14,5 €
Savustettua kampelaa, vihreää parsaa ja Gribiche-kastiketta15,5 €
Talon charcuterie16,5 €
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame ja salaattia16,5€/17,5€
Härkätartar, rakuunakreemiä ja graavattua keltuaista24,5 €
Nizzalainen socca, brebiou-juustoa ja pinjansiemenvinaigretteä24,5 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala28,5 €
Valkoista parsaa hollandaise ja paistettua osterivinokasta24,5 €
Savustettua kampelaa, vihreää parsaa ja Gribiche-kastiketta25,5 €
Fasaanitournedos, kotimaista hanhenmaksaa ja huhtasieniastiketta28,5 €
Grillattua härän bavettea, paahdettua kevätsipulia ja kermaista chasseur-kastiketta29,5 €
DESSERT
Karamellibavaroise ja sitruunakreemiä11,5 €
Maitosuklaabrûle ja persikkasorbettia11,5 €
Raparperipiirakkaa ja vaniljajäätelöä11,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
Ravintola Pastis.

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 31€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme, että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle, viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis-kabinetti.

 

LOUNAS vko 18
Kermaista korvasienikeittoa
Creamy false morel soup
*********
Paistettua vasikan sisäfilettä,
grillattua sydänsalaattia ja romescoa

Fried tenderloin of veal with
grilled gem salad and romesco
*********
Valkosuklaa ganache ja
mandariini-passioncurd
White chocolate ganache with
mandarin and passionfruit curd
31€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartinkaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme.

BRUNSSI vko 18
Kermaista korvasienikeittoa
Creamy morel soup
****
Paistettua vasikan sisäfilettä,
grillattua sydänsalaattia ja romescoa
Fried tenderloin of veal with
grilled gem salad and romesco
****
Valkosuklaa ganache ja
mandariini-passioncurd
White chocolate ganache with
mandarin and passionfruit curd
29,00€
Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations!
Pastiksen charcuterie.

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.