Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15. Huomaathan että viikolla koko ruokalistamme on saatavilla aina koko päivän (ti-pe) sekä maanantaina klo 16.30 eteenpäin.

Menu


Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Vasikkatartar, kevätsipulimajoneesia ja graavattua keltuaista14,5€/23,5€
Makrillia confit, fenkolia ja paahdettua briossia14 €
Talon charcuterie16,5 €
Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä ja herneenversopestoa14 €
Ajo Blanco, marinoitua kurkkua ja mantelia12,5 €
------------------------------
Croque Monsieur/Madame, salaattia15,5€/16,5€
Vasikkatartar, kevätsipulimajoneesia ja graavattua keltuaista23,5 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala28,5 €
Paahdettua kevätkananpoikaa, rakuunavoikastiketta ja pikkelöityjä sinapinsiemeniä27 €
Paistettua zucchininkukkaa, hedelmäistä ricottaa ja salsa verdeä23,5 €
Yrttimarinoitua Iberico-porsaa karetta
sis. kermaista chasseur-kastiketta tai valkosipuli-yrttivoita
27 €
Grillattuua härän Bavettea
sis. kermaista chasseur-kastiketta tai valkosipuli-yrttivoita
28 €
------------------------------
Chichi fregi ja hunajajäätelöä10,5 €
Valkosuklaamoussea ja mustikkasorbettia10,5 €
Sitruuna-marenkitartaletti ja marjoja10,5 €
Petit Fours7,9 €

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 29€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa.

MENU DU JOUR VIIKKO 34
Vasikkapastramia ja karhunlaukkaa
Veal pastrami with ramsons
***
Hauki-lohiwallenberg, hernepyréetä ja vermutilla maustettu Beurre Blanc
Pike and salmon wallenberg with pea puré and vermut Beurre Blanc
***
Suklaamarkiisi ja karviaista
Chocolate marquise with gooseberry
29 €

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen uudistunut Brunssi!
Pastis tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme. Brunssi tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

 

 

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.

Viinilista (PDF)