Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkätartar, pikkelöityä helmisipulia ja
hunaja-timjamikreemiä
14,5 €
Maa-artisokkapannacottaa ja sitruunaa 13,5 €
Hiillostettua nieriää, savustettua jogurttia ja myskikurpitsaa 15,5 €
Talon charcuterie16,5 €
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame ja salaattia16,5€/17,5€
Härkätartar, pikkelöityä helmisipulia ja
hunaja-timjamikreemiä
24,5 €
Paahdettu punajuuritartar,
osterivinokasta ja lakritsikastiketta
24,5 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala28,5 €
Yön yli haudutettua vasikanniskaa,
maa-artisokkapyrettä ja tryffelikastiketta
27,5€
Ankkaa Vendeestä, mustaherukkagastrique ja rapeaa lehtikaalia 29€
DESSERT
Päivän jälkiruoka11,5 €
Tähtianisbrûle ja mustikkasorbettia 11,5 €
Karamelli-maitosuklaacremoux ja
punaherukkaa
11,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
Ravintola Pastis.

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 31€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme, että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Lisäksi lounasaikaan saatavilla muutamia parhaita poimintoja ala carte-listaltamme. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle, viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis-kabinetti.

Tarjoamme herkullisen joululounaan 46€ hintaan Pastiksessa viikoilla 48-51. Menu vaihtuu viikoittain tarjoten jouluisia makuja Pastiksen hengessä. Lounaalla yli 5 hengen seurueille tarjolla vain joululounaan  – a la carte ei ole saatavilla.

 

JOULULOUNAS VKO 48
Hirvitartar, duxelles-kreemiä ja friteerattuja kapriksia
Elk tartar with duxelles créme and fried capers
*********
Ankankoipiconfit ja Grand Marnier-kastiketta
Duck leg confit with Grand Marnier sauce
*********
Sahramibrule ja päärynäsorbettia
Saffron brûle with pear sorbet
46€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartinkaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme.

BRUNSSI
vko 49
Charcuterie à la Pastis
****
Tryffelirisottoa
Truffle risotto
****
Oliiviöljykakkua ja hunajajäätelöä
Olive oil cake with honey ice cream
29,00€
Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations!
Pastiksen charcuterie.

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.