Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15. Huomaathan että viikolla koko ruokalistamme on saatavilla aina koko päivän (ti-pe) sekä maanantaina klo 16.30 eteenpäin.

Menu


Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkätartar ja luuydinmajoneesia14,5€/21,5€
Hiilostettua siikaa ja kurkku-vesikrassikeittoa14 €
Talon charcuterie16,5 €
Paistettuja sammakonreisiä Mie de Pain ja tomaattivinaigrette14,5 €
Paahdettu luumutomaatti, savustettua mozzarellakreemiä ja pinjansiemeniä12,5 €
------------------------------
Croque Monsieur/Madame, salaattia15,5€/16,5€
Härkätartar ja luuydinmajoneesia21,5 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala28,5 €
Haudutettuja kalaquenellejä Beurre Rouge-kastikkeessa ja chorizoa25,5 €
Nizzalainen Socca, Brebiou-juustoa ja versosalaattia23,5 €
Pastiksen Chipolata-makkaraa, huhtasieni-jús ja haudutettua sipulia24 €
Grillattu härän Petite Tender ja Bearnaise-kastiketta27,5 €
Kokonaisena paahdettu helmikana kahdelle ja
Bordelaise-kastiketta
55 €/ kahdelta
------------------------------
Laventelilla maustettua Crème Brûlée ja raparperisherbettiä10,5 €
Pralineparfait ja punaherukkakeittoa10,5 €
Valkosuklaa Éclair ja pistaasijäätelöä10,5 €
Petit Fours7,9 €

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 29€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa.

MENU DU JOUR VIIKKO 16
Sokerisuolattua siikaa ja vihreää parsaa
Cured white fish with green asparagus
***
Paahdettua Duroc-porsaan karetta ja romesco-kastiketta
Roasted rack of Duroc pork with romesco sauce
***
Chichi Frégi, marinoituja marjoja ja hunajajäätelöä
Chichi Frégi with marinated berries and honey ice cream
29 €

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen brunssi tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssilla aloitetaan charcuterie henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€ ja se on tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.

Viinilista (PDF)