Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin menussamme.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa14,5 €
Parsaa Hollandaise14,5 €
Kampasimpukkaa confit, vihreää ja sitrusjús 15,5 €
Perunaterriiniä, hernepyrettä ja karhunlaukkaa13,5 €
Talon charcuterie 16,5 € / 24,5 € (kahdelle)
Härkätartar, keltuaiskreemiä ja dijonnaise14,5 €
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame ja salaattia16,5 € /17,5 €
Härkätartar, keltuaiskreemiä ja dijonnaise 25,5 €
Parsaa Hollandaise25 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala28 €
Grillattu härän bavette, broccoliinia ja Bearnaise-kastiketta28,5 €
Paistettua pulpoa, grillattua endiiviä ja tomaattisalsaa27,5 €
Paahdettua maissikananrintaa, sipulia ja huhtasienikastiketta 25,5 €
DESSERT
Talon suklaatryffeli5 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 14€
Aprikoosijuustokakkua ja hasselpähkinää11,5 €
Créme caramel ja marinoituja marjoja 11,5 €
Päivän jälkiruoka 11,5 €
pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin
Ravintola Pastis.

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-14.30 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 31€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme, että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Lisäksi lounasaikaan saatavilla muutamia parhaita poimintoja ala carte-listaltamme. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle, viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis-kabinetti.

 

LOUNAS VKO 21
Kermaista parsakeittoa
Creamy asparagus soup
*********
Paahdettua kuhaa, uutta perunaa ja mätikastiketta
Roasted pike-perch with spring potatoes and fish roe sauce
*********
Suklaapannacottaa ja vadelmaa
Chocolate pannacotta with raspberry
31€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartinkaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin klo 11.30-14.00. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme.

Tutustu menuseen aina tästä alta:

BRUNSSI VKO 20
****
Pastiksen charcuterie
Pastis' charcuterie
****
Valkoista parsaa, uppomuna ja hollandaisea
White asparagus, poached egg and hollandaise
****
Punaherukkafinancier ja crème pâtissière
Redcurrant financier with crème pâtissière
29,00€
Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations!
Pastiksen charcuterie.

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.