Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Härkätartar, piparjuurta ja kuivattua suolakurkkua14,5€
Porkkanaa Confit ja Provencen-yrttikreemiä12,5 €
Talon charcuterie16,5 €
Savustettua Skrei-turskaa Brandade ja fenkolia14,5 €
Fasaani-kateenkorvamakkaraa ja Madeira-lientä14,5 €
Sinisimpukoita kermaisessa omenasiideriliemessä15,5 €
-------------------------------
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame, salaattia15,5€/16,5€
Härkätartar, piparjuurta ja kuivattua suolakurkkua23,5€
Gratinoitua hummeria, rucolapastaa ja hummerivaahtoa29,5
Sinisimpukoita kermaisessa omenasiideriliemessä24,5 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala27,5 €
Brebiou-juustolla täytettyä soccaa ja hasselpähkinä-vinaigrettia23,5 €
Haudutettua vasikan niskaa ja kermaista rakuuna-Dijon-kastiketta26,5 €
Chateaubriand, kotimaista hanhenmaksaa ja tryffelikastiketta28,5 €
Grillattua Iberico-porsaankaretta ja Choron-kastikettaKahdelle 50€
------------------------------
DESSERT
Pistaasi-rommibaba ja toffeejäätelöä10,5 €
Veriappelsiiniparfait ja Créme fraîche-sherbettiä10,5 €
Karamelli-suklaamoussea ja passionhedelmää10,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
Vaihtuva 4-ruokalajin Menu du Chef52 €
Ravintola Pastis

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 29€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle niin viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis kabinetti.

LOUNAS VIIKKO 12
Paahdettua myskikurpitsaa ja vuohenjuustokreemiä
Roasted butternutsquash with goat's cheese créme
***
Haudutettua karitsankylkeä ja marja-aroniakastiketta
Braised lamb rib with chokeberry sauce
***
Unikonsiemenkakkua ja ruusujäätelöä
Poppy seed cake with rose ice cream
29€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen uudistunut Brunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme. Brunssi tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

BRUNSSI VIIKKO 12
Pastiksen Charcuterie
Charcuterie a'la Pastis
***
Haukiquenelleja ja Mousseline-kastiketta
Pike quenelles with Mousseline sauce
***
Vaniljapannacottaa ja raparperilientä
Vanilla pannacotta with rhubabrb
29€

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.