Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin menussamme.
ENTRÉES | |
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa | 14,5 € |
Parsaa Hollandaise | 14,5 € |
Kampasimpukkaa confit, vihreää ja sitrusjús | 15,5 € |
Perunaterriiniä, hernepyrettä ja karhunlaukkaa | 13,5 € |
Talon charcuterie | 16,5 € / 24,5 € (kahdelle) |
Härkätartar, keltuaiskreemiä ja dijonnaise | 14,5 € |
PLATS PRINCIPAUX | |
Croque Monsieur/Madame ja salaattia | 16,5 € /17,5 € |
Härkätartar, keltuaiskreemiä ja dijonnaise | 25,5 € |
Parsaa Hollandaise | 25 € |
Kokonaisena kypsennetty päivän kala | 28 € |
Grillattu härän bavette, broccoliinia ja Bearnaise-kastiketta | 28,5 € |
Paistettua pulpoa, grillattua endiiviä ja tomaattisalsaa | 27,5 € |
Paahdettua maissikananrintaa, sipulia ja huhtasienikastiketta | 25,5 € |
DESSERT | |
Talon suklaatryffeli | 5 € |
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hilloketta | á 5 / 14€ |
Aprikoosijuustokakkua ja hasselpähkinää | 11,5 € |
Créme caramel ja marinoituja marjoja | 11,5 € |
Päivän jälkiruoka | 11,5 € |
pidämme oikeudet mahdollisiin muutoksiin | |
Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista! Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-14.30 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta 31€ kiinteään hintaan sisältäen alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme, että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Lisäksi lounasaikaan saatavilla muutamia parhaita poimintoja ala carte-listaltamme. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle, viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis-kabinetti.
LOUNAS VKO 21 | |
Kermaista parsakeittoa Creamy asparagus soup | |
********* | |
Paahdettua kuhaa, uutta perunaa ja mätikastiketta Roasted pike-perch with spring potatoes and fish roe sauce | |
********* | |
Suklaapannacottaa ja vadelmaa Chocolate pannacotta with raspberry | |
31€ |
Pastiksen lauantaibrunssi!
Pastis tarjoaa ainoana Kaartinkaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin klo 11.30-14.00. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämmin ruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme.
Tutustu menuseen aina tästä alta:
BRUNSSI VKO 20 |
**** |
Pastiksen charcuterie |
Pastis' charcuterie |
**** |
Valkoista parsaa, uppomuna ja hollandaisea |
White asparagus, poached egg and hollandaise |
**** |
Punaherukkafinancier ja crème pâtissière |
Redcurrant financier with crème pâtissière |
29,00€ Kysy viinisuosituksiamme!Ask for our wine reccomendations! |
Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.
Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.