Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15.

Menu


ENTRÉES
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Vasikkatartar, rakuunakreemiä ja graavattua keltuaista14,5€
Purjo-perunagalette ja ricottaa12,5 €
Talon charcuterie16,5 €
Savustettua kampelaa, herakastiketta ja mätiä14,5 €
Paahdettuja jättikatkaravunpyrstöjä, avocadoa ja kikhernettä
14,5 €
-------------------------------
PLATS PRINCIPAUX
Croque Monsieur/Madame, salaattia16,5€/17,5€
Vasikkatartar, rakuunakreemiä ja graavattua keltuaista24,5 €
Kokonaisena paahdettua kukkakaalia ja sauce vérte 24,5 €
Paahdettuja jättikatkaravunpyrstöjä, avocadoa ja kikhernettä 28 €
Kokonaisena kypsennetty päivän kala 28,5 €
Pastiksen grillattua merquez-makkaraa ja tomaattisalsaa 27,5 €
Kokonaisena paahdettua kevätkananpoikaa, varhaiskaalia ja kirveli Beaurre blanc26,5 €
Grillattua Iberico-porsaan sisäfilettä ja karhunlaukkahollandaise27,5 €
------------------------------
DESSERT
Sitruunamoussea ja aprikoosisorbettia11,5 €
Mustikkaparfaitja maitosuklaajäätelöä11,5 €
Toscapiirasta ja rommi-vaniljajäätelöä11,5 €
Petit Fours7,9 €
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaá 5 / 12€
Vaihtuva 4-ruokalajin Menu du Chef54 €
Ravintola Pastis

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 31€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa. Mikäli kaipaat privaatimpaa tilaa lounaalle niin viereisen oven takaa aukeaa täysin uudistettu Le Petit Pastis kabinetti.

LOUNAS VIIKKO 34
Paahdettua punajuurta ja ricottamoussea
Roasted beetroot with ricotta mousse
***
Paistettua sinipallasta, jokirapua ja hummerikastiketta
Pan fried Greenland halibut with
crayfish and lobster sauce
***
Boysenmarja cremeaux ja valkosuklaaganache
Boysenberry crémeaux with white chocolate ganache
31€

Varaa pöytä

Brunssi


Pastiksen lauantaibrunssi!

Pastis tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssi aloitetaan charcuterie -henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€. Brunssin lisäksi tarjolla parhaita poimintoja a´la carte-listaltamme. Brunssi tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

BRUNSSI vko 33
Charcuterie a´la Pastis
Charcuterie a´la Pastis
****
Kanttarellirisottoa
Chanterelle risotto
****
Jogurttimoussea ja marinoituja luumuja
Yogurt mousse and marinated plums
29,00€
Kysy viinisuosituksiamme!

 

Varaa pöytä

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.