Bonjour Pastiksesta

Le Petit Pastis – ihastuttava kabinetti Pastiksen vieressä


Astu sisään Kaartinkaupungin yksilöllisimpään juhlatilaan Le Petit Pastis -kabinettiin. Tila on saanut kokonaan uuden fiiliksen, jonka taustalla on sisustusarkkitehti Marika Aro. Parhaiten tila soveltuu 6-16 hengen tilaisuuksiin. Tilassa on lounasaikaan minimiostotakuu 300€ ja iltaisin 900€. Mikäli tarjoilut kattavat summan, ei erillistä tilavuokraa veloiteta. Alla voit löytää kuvia, joista pääset tunnelmaan.

Le Petit Pastis kabinetti.

Ryhmäillalliset ja juhlat


Le Petit Pastis tarjoaa uniikin tilan aivan Pastiksen seinänaapurissa. Juhlat saavat arvoisensa miljöön, kun käytössä on oma privaatti ravintola omalla sisäänkäynnillä. Pastiksen maalaisranskalainen keittiö tarjoaa upeita makuja sekä pidemmän että hieman lyhyemmän illanvieton lomaan. Kysy rohkeasti menuvaihtoehtojamme, ja tarvittaessa räätälöimme juuri Sinulle ja seurueellesi sopivan kokonaisuuden, jota täydentää sommelierimme juomasuositukset.

Järjestämme kabinetissa myös mahdollisuuksien mukaan viinitastingejä sommelierimme johdolla. Toteutamme viininmaistelut asiakkaan toiveiden pohjalta. Esimerkiksi samppanjatasting toimii mainiona ohjelmanumerona illallisen alkuun. Kerromme mielellämme lisää!

Tarkista varaustilanne

Le Petit Pastis kabinetti.

Vietä rento kokous Pastiksessa!


Kokouspakettimme sisältää Kaffa Roastery -pienkahvipaahtimon ihanan aamukahvin sekä suolaisen charcuterie -valikoiman tai makean kahvileivän, jolla päivä lähtee mukavasti käyntiin. Lounas tarjoillaan joko working lunch -hengessä kabinetin puolella kokouksen lomassa, tai mahdollisuuksien mukaan viereisen oven takana Pastiksessa. Iltapäivällä hemmotellaan makunystyröitä vielä makealla herkulla kahvin kanssa. Kokouspakettia on helppo täydentää halutessanne vaikka energiasmoothiella tai lasillisella laadukasta viiniä.

Vietä rento kokous Pastiksessa!

p. 0300 472 336
varaukset@pastis.fi

Tee varaus lomakkeella