Bonjour Pastiksesta

Le Petit Pastis – ihastuttava kabinetti Pastiksen vieressä


Kabinettimme Le Petit Pastis on saatavilla aamiaisesta iltamyöhään, aina ravintolan sulkemisaikaan asti ja se sopii erinomaisesti pienten juhlien, kokoontumisten sekä kokousten järjestämiseen. Tilaan on sijoitettu nykyaikainen televisionäyttö johon voi tarvittaessa kytkeä tietokoneen kokousesitystä tai vaikka viihdekäyttöä varten. Tarjolla on erilaisia kokous- sekä juhlapaketteja tilaisuuttanne varten. Tilaan soveltuu parhaiten 6-16 hengen tilaisuuksiin, mutta taipuu tarvittaessa pienempiin ja suurempiin tilaisuuksiin.

Ryhmäillalliset ja juhlat


Le Petit Pastis tarjoaa uniikin tilan aivan Pastiksen seinänaapurissa. Juhlat saavat arvoisensa miljöön, kun käytössä on oma privaatti ravintola omalla sisäänkäynnillä. Pastiksen maalais-ranskalainen keittiö tarjoaa upeita makuja sekä pidemmän että hieman lyhyemmän illanvieton lomaan. Tarjolla useampia menuvaihtoehtoja 3-ruokalajin illallisesta aina monen ruokalajin Connoissieriin saakka. Pyynnöstänne voimme räätälöidä illallismenun myös omien suosikkienne pohjalta.

AVAA KABINETIN OVI TÄSTÄ

Vietä rento kokous Pastiksessa!


Kokouspakettimme sisältää Kaffa Roastery -pienkahvipaahtimon ihanan aamukahvin sekä suolaisen charcuterie -valikoiman tai makean kahvileivän jolla päivä lähtee mukavasti käyntiin. Lounas tarjoillaan joko working lunch hengessä kabinetin puolella kokouksen lomassa tai mahdollisuuksien mukaan viereisen oven takana Pastiksessa. Iltapäivällä hemmotellaan makunystyröitä vielä makealla herkulla kahvin kanssa. Kokouspakettia on helppo täydentää halutessanne vaikka energia smoothiella tai lasillisella laadukasta viiniä.

LÄHETÄ VARAUSTIEDUSTELUSI TÄSTÄ