Ismo Sipeläinen x Pastiksen Brunssi 15.9.2018


Arvostettu huippukokki Ismo Sipeläinen, Suomen edustaja Bocuse d’Or kilpailussa 2019,  saapuu Pastikseen loihtimaan spesiaalibrunssin lauantaina 15.9.  Sipeläisen suunnittelema ja toteuttama kolmen ruokalajin brunssimenu myydään hintaan 29€,  ja sitä voi tuunata tryffelillä (+6€), mädillä (+6€) tai molemmilla (+10€).

Brunssi a’la Ismo Sipeläinen

15.9.2018 11.30-14.00

 

Tartar a’la Chasseur (tryffelillä +6€)

(add tryffels +6€)

***

Paahdettua Ruijanpallasta, kukkakaalia ja munakastiketta (mädillä +6€)

Roasted Halibut, cauliflower and egg sauce (add roe +6€)

***

Tarte Tatin ja Kermatoffeejäätelöä

Tarte Tatin and butterscotch ice cream

 

29€

 

Pastiksen brunssi joka lauantai klo 11.30-14.00

Tule testaamaan Euroopan neljänneksi kovimman kokin herkkuja Pastikseen 15.9. ja varaa pöytäsi tästä!