Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15. Huomaathan että viikolla koko ruokalistamme on saatavilla aina koko päivän (ti-pe) sekä maanantaina klo 16.30 eteenpäin.

Menu


CLASSIQUE
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Vasikkatartar ja tonnikalakreemiä 14,5€ / 21,5 €
Croque Monsieur/Madame, salaattia15,5€ / 16,5 €
Pastiksen simpukat16€ / 25,5 €
CHARCUTERIE
Talon charcuterie16,5 €
ENTRÉES
Meiramisuolattua siikaa, punajuurikreemiä ja pikkelöityä kanttarellia14,5€
Maa-artisokka Tarte Tatin, Brebioumoussea ja madeirasiirappia12,5 €
Glaseerattua vasikankieltä, mustajuuripyréetä ja ruskistettua voita14,5 €
PLATS PRINCIPAUX
Kokonaisena kypsennetty päivän kala28,5 €
Valkoviiniliemessä haudutettua kaninkoipea, Puy-linssejä ja tryffelikastiketta27 €
Paahdettua palsternakkaa, sieni-hasselpähkinäpaistosta ja savustettua kermaa23,5 €
LE GRILL
Härän La Petite Tender27 €
Ankkaa Vendéestä28 €
Härän Tomahawk kahdelle55 €
Foie Gras+6 €
GARNITURES
Tryffelillä maustetut, käsin leikatut
ranskanperunat
5,5 €
Lehtisalaatteja ja hunajadressing4,5 €
Paahdettua kukkakaalia ja mantelia4,5 €
Pastiksen dippikastike1,5 €
FROMAGE
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaà 5 €, lajitelma 12 €
LES DESSERTS
Mokka Crème Brûlée ja kirsikkajäätelöä10,5 €
Lakritsi-suklaaganache ja vadelmasorbettia10,5 €
Kastanjapiirakkaa, haudutettua päärynää ja Calvados-anglaise10,5 €
Petit Fours7,9 €

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 29€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa.

Brunssi


Pastiksen brunssi tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssilla aloitetaan charcuterie henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€ ja se on tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.

Viinilista (PDF)