Menu, lounas & brunssi

Selkeitä, runsaita ja houkuttelevia makuja


Ruokatyylimme kulmakiviä ovat ranskalaisen keittiön klassiset herkut. Lauantaisin tarjoamme brunssin klo 11.30-15. Huomaathan että viikolla koko ruokalistamme on saatavilla aina koko päivän (ti-pe) sekä maanantaina klo 16.30 eteenpäin.

Menu


CLASSIQUE
Roquefortilla kuorrutetut etanat Pastis-voissa13,5 €
Vasikkatartar ja tonnikalakreemiä 14,5€ / 21,5 €
Croque Monsieur/Madame, salaattia15,5€ / 16,5 €
Maalaissalaatti kylmäsavustetusta lohesta14,5€/21,5 €
CHARCUTERIE
Talon charcuterie16,5 €
ENTRÉES
Broccoliinia grillattuna ja confit, salvialla maustettua munakokkelia12,5€
Savustettua kampelaa ja Gribiche-kastiketta, marinoitua kyssäkaalia14,5 €
Friteerattua pulpoa, paprikapyreetä ja rapuvaahtoa15,5 €
PLATS PRINCIPAUX
Kokonaisena kypsennetty päivän kala28,5 €
Kokonaisena paahdettua kevätkananpoikaa, portviinikastiketta27 €
Härkäpapukroketti, tummaa herukanlehtikastiketta ja maapähkinä couscous23,5 €
LE GRILL
Iberico porsaan Pluma27 €
Vasikan entrecote28 €
Foie Gras+6 €
GARNITURES
Tryffelillä maustetut, käsin leikatut
ranskanperunat
5,5 €
Lehtisalaatteja ja hunajadressing4,5 €
Varhaisperunoita ja primaverakasviksia4,5 €
Pastiksen dippikastike1,5 €
FROMAGE
Ranskalaisia juustoja, talon näkkileipää ja hillokettaà 5 €, lajitelma 12 €
LES DESSERTS
Rapaprperi posset ja haudutettua raparperia10,5 €
Suklaamoussea ja kookosta10,5 €
Sitruuna-marenkitartaletti ja tuoreita marjoja10,5 €
Petit Fours7,9 €

Lounas 


Tule nauttimaan viikoittain vaihtuvasta 3-ruokalajin Menu du Jourista!  Keittiömme valmistaa ranskalaista keittiötä ammentaen ja kauden raaka-aineita kunnioittaen viikoittain vaihtuvan lounasmenun. Lounas tarjolla ti-pe 11.30-15.00 välisenä aikana. Pastiksen lounaalla käytät ajan tehokkaasti ja nautit samalla herkullisesta ruuasta. Business lunch tarjoaa 29€ kiinteään hintaan alkupalan, pääruuan ja jälkiruuan. Takaamme että palvelu toimii mutkattomasti ja lounaan ehtii nauttimaan jopa 45 minuutissa.

Brunssi


Pastiksen brunssi tarjoaa ainoana Kaartin kaupungissa pöytiintarjoillun lauantaibrunssin. Brunssilla aloitetaan charcuterie henkisellä alkupalalajitelmalla. Pääruokana tarjotaan kauteen sopiva lämminruoka sekä jälkiruokana jokin klassinen ranskalainen herkku. Brunssin hinta 29€ ja se on tarjolla lauantaisin 11.30-14.00 välisenä aikana (saapua voi siis vielä klo 14.00).

Viinit


Ravintoloitsija ja sommelier Samuil Angelov suosii persoonallisten eurooppalaisten tuottajien viinejä. Kattavaan valikoimaan kuuluu sekä laadukkaita pöytäviinejä että kiinnostavia kellarin aarteita.

Lista elää koko ajan, sillä valtaosa viineistä hankitaan pieniltä viinitaloilta ja uusia viinejä etsitään jatkuvasti.

Viinilista (PDF)